Επιστροφές εμπορευμάτων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Στην Decor ‘n Style  θέλουμε να είστε πάντα χαρούμενοι για τις αγορές σας και ακολουθούμε μια ευέλικτη πολιτική επιστροφών, σύμφωνα πάντα με την υπάρχουσα νομοθεσία αλλά και τους όρους των εταιρειών/κατασκευαστών των προϊόντων που εμπορευόμαστε. Είτε παραλάβατε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, είτε έγινε κάποιο λάθος στην παραγγελία σας είτε δεν σας ικανοποιεί η αγορά που κάνατε, μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων που διαθέσατε, αρκεί να πληρούνται τα παρακάτω:

  • Όροι επιστροφής

1.  Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

2.  Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από την Decor ‘n Style.

3.  Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει:

α. Να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο
β. Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του
γ. Να μην έχει πλυθεί

4.  Το ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται μόνο με το ίδιο προϊόν.

Διαδικασία επιστροφής

Α. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος ή λόγω λάθους στην παραγγελία σας (αν για παράδειγμα παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε) για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του είδους και εφόσον πληρούνται οι όροι που προαναφέρθηκαν:

1. Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.

2. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος είναι απαραίτητο να μας στείλετε φωτογραφία του είδους στο [email protected] ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην επικοινωνία μας μαζί σας.

3. Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

4. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, στέλνετε το δέμα με Πρακτορεία Μεταφορών ή την Γενική Ταχυδρομική, υπόψιν Υιοι Κ. Σεντούκαλη Ο.Ε. , οδός : Παραδεισίων 24 , τ.κ. 11147 Γαλάτσι – Αθήνα  και τα μεταφορικά έξοδα βαραίνουν την Decor ‘n Style.

Β. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν επειδή αλλάξατε γνώμη, και εφόσον πληρούνται οι όροι που προαναφέρθηκαν, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία επιθυμείτε, δεδομένου ότι τα έξοδα μεταφοράς σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι την Decor ‘n Style.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή του προϊόντος με την Γενική Ταχυδρομική και χρέωση παραλήπτη.
Και σε αυτή την περίπτωση ισχύουν τα ακόλουθα βήματα:

1. Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.

2. Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

3. Αποστέλλετε το προϊόν με τη μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε ή την courier Γενική Ταχυδρομική, υπόψιν Υιοι Κ. Σεντούκαλη Ο.Ε. , οδός : Παραδεισίων 24 , τ.κ. 11147 Γαλάτσι – Αθήνα

**Η διαδικασία της επιστροφής έχει μέσο χρόνο διάρκειας 5 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της επιστροφής.