Η εταιρεία Decor ‘n Style – Σεντούκαλης ιδρύθηκε το 1967 από τον Κων/νο και Ελένη Σεντούκαλη με αρχική δραστηριότητα την εισαγωγή και διακόσμηση οικιακής και ξενοδοχειακής πορσελάνης και πώληση αυτής στα γνωστότερα καταστήματα της Αττικής και επαρχίας. Θέλοντας να πλαισιώσει το παραπάνω είδος, από το 1990 άρχισε να δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και άλλων συναφών οικιακών ειδών, όπως κρύσταλλα, μαχαιροπήρουνα, φωτιστικά, επιτραπέζια διακοσμητικά, χειροποίητα μασίφ έπιπλα, χαλιά Περσίας κ.α.

Σήμερα, οι διάδοχοι της επιχείρησης Νίκος και Μανώλης Σεντούκαλης συνεχίζουν την πατροπαράδοτη γνώση, γεννημένοι και μεγαλωμένοι μέσα στο χώρο αυτό, καθώς και την ανοδική πορεία με υπευθυνότητα στο βάρος του ονόματος που διαχειρίζονται υπό νέες φιλοδοξίες και στόχους. Πλέον η πώληση των εμπορευμάτων γίνεται και μέσο λιανικής από το e-shop ή από τις τηλεπωλήσεις ή από τον εκθεσιακό μας χώρο, αλλά οι ΤΙΜΕΣ παραμένουν ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ για όλους.

 

ΙΔΕΕΣ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Η εταιρεία Decor ‘n Style – Σεντούκαλης έχει σκοπό να σας προσφέρει λύσεις επίπλωσης και διακόσμησης που υπηρετούν την αρμονία του χώρου και του λειτουργικού design.
Περιπλανηθείτε στο χώρο του κλασσικού και διαχρονικού και ανακαλύψτε δημιουργικές ιδέες και λύσεις για το σπίτι στον χώρο του επίπλου, της πορσελάνης, του φωτιστικού, των χαλιών και της διακόσμησης.

Μια μεγάλη ποικιλία από Μπουφέδες, Συρταριέρες, Σεκρετέρ, Τραπεζάκια , και διάφορα άλλα έπιπλα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Ελάτε να επιλέξουμε μαζί Έπιπλα μασίφ, Χειροποίητα Χαλιά Ανατολής, Φωτιστικά Galle – Tiffany, Σερβίτσια Πορσελάνης όλα από πλούσιες συλλογές κλασσικού ύφους και απαράμιλλης ποιότητας που μόνο η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει!

Μια επίσκεψη στο κατάστημα μας θα σας προσφέρει μοναδικές προτάσεις διακόσμησης, ενώ οι ιδιοκτήτες προσωπικά σας εγγυώνται άμεση και φιλική εξυπηρέτηση.

Με εμπειρία πολλών ετών στο χώρο του οικιακού εξοπλισμού με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες, το όνομά μας θα στέκεται για χρόνια με αξιώσεις μέσα στο χώρο σας. Από το 1967, που η εταιρεία έκανε τα πρώτα της βήματα μέχρι και σήμερα, από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 800 τ.μ. έκθεσης και αποθηκών που διαθέτουμε στο Γαλάτσι, έως και τις Τηλεπωλήσεις, σα γνώμονα σε κάθε βήμα μας, μας εκφράζουν δύο λέξεις: Ποιότητα και αξιοπιστία προς εσάς.

Στην Decor ‘n Style πιστεύουμε ότι το κύριο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι ο δεσμός που καλλιεργούμε με τους πελάτες μας.

Ανεξάρτητα αν ο πελάτης προμηθεύτηκε ένα τραπεζάκι ή μια ολόκληρη γκάμα προϊόντων, η αφοσίωση μας στις ανάγκες του πελάτη παραμένει η ίδια και να είστε σίγουροι ότι θα εξυπηρετηθείτε από τους πιο κατάλληλους επαγγελματίες με τον ίδιο τρόπο.

Αυτή είναι η υπόσχεση μας προς εσάς, αλλά και το στοίχημα μας για το μέλλον!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

 • ΕΠΙΠΛΑ: Όλα μας τα έπιπλα είναι χειροποίητα από μασίφ ξύλο τριανταφυλλιάς (rosewood) σε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα. Παραδίδονται πάντα με τέλειο φινίρισμα λούστρου.
 • ΧΑΛΙΑ: Όλα τα χαλιά είναι χειροποίητα Περσίας Ιράν και Πακιστάν μονόκομπα από μαλλί και μετάξι ή διπλόκομπα από μαλλί.
 • ΣΕΡΒΙΤΣΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ: Σερβίτσια Φαγητού από Πορσελάνη των γνωστότερων οίκων την Ευρώπης.
 • ΑΛΛΑ ΣΕΡΒΙΤΣΙΑ: Σερβίτσια Τσαγιού, Καφέ, Πρωινού από Πορσελάνη των γνωστότερων οίκων την Ευρώπης.
 • ΣΕΙΡΕΣ ΠΙΑΤΑ: Σειρές 2 – 3 – 4 τεμαχίων με διάφορες απεικονίσεις, συλλεκτικά, των γνωστότερων Ευρωπαϊκών οίκων.
 • ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ: Πορσελάνινα και Κρυστάλλινα διακοσμητικά
 • ΛΑΜΠΕΣ GALLE: Λάμπες τεχνοτροπίας Galle χειροποίητες σε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα
 • ΛΑΜΠΕΣ TIFFANY: Λάμπες τεχνοτροπίας Tiffany χειροποίητες με φυσικά κρύσταλλα οπαλίνες.
 • ΛΑΜΠΕΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ: Λάμπες κρυστάλλινες Βοημίας
 • ΣΕΙΡΕΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΠΟΤΗΡΙΑ: Σειρές ποτηριών από επώνυμα Ευρωπαϊκά κρύσταλλα Βοημίας και Ιταλίας ταγιαρισμένα χειροποίητα.
 • SATSUMA: Διάφορα διακοσμητικά Satsuma.