Σερβίτσιο Φαγητού 72 τεμ.

 650,00

Σετ Φαγητού από πορσελάνη Γερμανίας 72 τεμ. εργοστασίου TRIPTIS

Σετ Φαγητού από πορσελάνη Γερμανίας 72 τεμ. εργοστασίου TRIPTIS Το σετ περιλαμβάνει:

Ένα σερβίτσιο Φαγητού 72 τεμ. : 24 πιάτα ρηχά – 12 πιάτα βαθιά – 12 πιάτα φρούτου – 12 πιάτα γλυκού – 1 σουπιέρα – 3 πιατέλες οβάλ – 4 ραβιέρες – 2 σαλατιέρες – 1 πιατέλα στρογγυλή – 1 σαλτσιέρα.

Το ντεκόρ είναι κάτω από το γυάλωμα της πορσελάνης ( inglaze ) , κατάλληλο για πλυντήρια πιάτων και φούρνους μικροκυμάτων.

Λίγα λόγια για το εργοστάσιο πορσελάνης TRIPTIS…

Η Triptis Porzellan είναι μία από τις πιο διάσημες μάρκες πορσελάνης στην ανατολική Γερμανία. Η παραγωγή πορσελάνης στο εργοστάσιο Triptis ξεκίνησε το 1891 με την επωνυμία Orla. Η εταιρεία έγινε ιδιαίτερα επιτυχημένη μετά το 1980, όταν οι σύγχρονες παραγωγικές διαδικασίες επέτρεψαν υψηλά ποσοστά πωλήσεων, ξεκινώντας έναν εθνικό θρίαμβο του μπλε και του λευκού ντεκόρ. Μέχρι σήμερα, η μάρκα Triptis Porzellan αντιπροσωπεύει την παραδοσιακή και μοναδική πορσελάνη στην Θουριγγία. Τον Ιούνιο του 2005, η εταιρεία εξοικονομήθηκε από τον επενδυτικό όμιλο Rolf Frowein, ο οποίος επαναπροσέθεσε την εταιρεία και την ενσωμάτωσε στον όμιλο Eschenbach Porzellan, υποδιαίρεση της Frowein Investment. Την εποχή εκείνη η ομάδα κατασκευαστών πορσελάνης συμπεριέλαβε τα εμπορικά σήματα Eschenbach, Freiberger Hotelporzellan, Triptis και Winterling.